Jeugd

Badreddine Boutaybi werd geboren op 19 november 1986 in de stad Schiedam. Hij was het derde kind van vijf. Zijn ouders waren na de geboorte van hun eerste kind geëmigreerd van Marokko naar Nederland om het gezin een betere toekomst te bieden.
badreddine_boutaybi_as_little_boy
schiedam_geboortestad_badreddine
Badreddine heeft altijd van sport gehouden. Hij begon op 6 jarige leeftijd met karate, maar ruilde die sport op 11-jarige leeftijd in voor voetbal. Het was hetgeen waar hij veel passie voor had ontwikkeld en dagelijks met vrienden deed.
badreddine_boutaybi_the_year_of_starting_football_at_a_club
voetbalclub_drgs_schiedam_in_1996

Vóór The Hungry Elite...

Hij volgde de opleiding Logistiek Management voor 4 jaar, behaalde zijn diploma en ging fulltime aan het werk. Op 24 jarige leeftijd kreeg Badreddine een enkelblessure die maar bleef terugkomen en dat betekende het einde voor voetbal. Deze tegenslag in combinatie met een saaie baan en depressieve gevoelens zorgde voor een donker jaar.
badreddine_boutaybi_afgestuurd_logistiek_management
Voordat het jaar voorbij was besloot Badreddine om voor het eerst een sportschool te bezoeken om toch iets aan sport te blijven doen en tot zijn verbazing ontdekte hij na zijn eerste trainingen al dat dit precies hetgeen is wat hij voor altijd wil blijven doen. Het was niet de progressie in zijn fysiek die de liefde meteen deed winnen, maar een onbeschrijfelijke mindset-shift die na elke training sterker werd.
afslag_schiedam
Tussen de leeftijd van 25 en 30 jaar was Badreddine woonachtig in Eindhoven. In deze periode was zijn fysiek zodanig veranderd, dat de mensen in zijn omgeving om tips en adviezen begonnen te vragen. Hij begon familie, vrienden, buren en collega’s te helpen aan een fit fysiek. De voldoening die hij kreeg door anderen te helpen was hem zodanig bijgebleven, dat hier de inspiratie begon voor wat nu The Hungry Elite is.
eindhoven_stratum
Voordat hij zou beginnen aan een fitness academy wou hij eerst meer kennis opdoen om de waarom achter alles te weten en om met elk type lichaam succes te kunnen bereiken. 
In zijn laatste jaar als woonachtige in Eindhoven begon hij met doelgericht lezen en onderzoeken doen. 
studie_fitness_academy_the_hungry_elite

Het ontstaan van The Hungry Elite

Op de leeftijd van 30 jaar trouwde Badreddine en verhuisde hij naar België vanwege zijn vrouw. Niet lang na zijn verhuizing kwam zijn oudste zus te overlijden, zijn moeder kreeg serieuze gezondheidsproblemen en hij zou voor het eerst vader gaan worden.
badreddine_boutaybi_krachttraining
Hij realiseerde zich dat het leven kort en onvoorspelbaar is. Hij besloot om zijn gewenste fitness academy te starten en de tegenslagen te verwerken. 
Badreddine dacht als fitness mij altijd heeft geholpen, dan kan het ook anderen helpen. The Hungry Elite werd tot leven geroepen en de eerste video volgde een week later. De missie is om anderen via fitness te helpen aan een gezond lichaam en mentale welzijn.
badreddine_boutaybi_the_hungry_elite_opgericht
het_ontstaan_van_fitness_academy_the_hungry_elite

De toekomst

Badreddine heeft de fitness academy bewust niet naar zichzelf vernoemd, maar naar een naam die gemotiveerde mensen inspireert. The Hungry Elite staat voor winnaars die het meest gedreven zijn. Hij is alleen gestart, maar de visie voor de toekomst is niet een eenmansshow. The Hungry Elite zal een respectabele thuis zijn voor alle mensen die iets moois van hun leven willen maken en bereid zijn om anderen omhoog te helpen.
anderen_omhoog_helpen_the_hungry_elite
persoonlijke_1_op_1_fitness_coaching_bij_fitness_academy_the_hungry_elite_15a051d1-2830-4110-ad3a-f4281238c795

Contacteer Badreddine