Wat is een goede pre workout voor vrouwen?

beste pre workout, beste pre workout vrouwen, goede pre workout, goede pre workout voor vrouwen, pre workout vrouwen, top 3 pre workouts -

Wat is een goede pre workout voor vrouwen?

Vrouwen die graag alles uit hun training willen halen zijn in het voordeel wanneer ze een goede pre workout gebruiken. Een goede pre workout geeft je net dat extra zetje energie en motivatie waardoor je lekker wilt knallen. 

Een goede pre workout hoort geen gevaarlijke of ongezonde stoffen te bevatten. Ook is het belangrijk dat het cafeïnegehalte niet zodanig hoog ligt dat je er te onrustig van wordt. Een goede pre workout voor vrouwen is er één die niet alleen meer energie geeft, maar waar ook ingrediënten inzitten die de spiergroei en herstel doen ondersteunen. 

Hieronder volgt een top 3 van de beste pre workouts voor vrouwen op dit moment. Deze top 3 is samen gevormd na het vergelijken van de 34 meest bekende pre workouts op de markt en de klanttevredenheid. Bij elke pre workout volgt na een stukje uitleg de ingrediënten en link naar de productpagina voor als je er één wilt bestellen. 

Besef wel dat bij een pre workout het erg belangrijk is om je te houden aan de aanbevolen dosering. Dat geldt zelfs voor de beste pre workout, omdat je hier te maken hebt met een product dat je energie onmiddellijk een boost geef. Te veel gebruiken kan leiden naar snelle hartkloppingen en je makkelijk voor 3 tot 6 uurtjes onrustig houden. 

Als je je wel houdt aan de aanbevolen dosering dan is er niets aan de hand. Alle pre workouts in deze top 5 zijn geprezen door duizenden of zelfs miljoenen sporters. Toch raden we het je aan om maar 1 potje te kopen, zodat je kunt testen of de smaak en feeling bij je passen. Zodra je je ideale pre workout hebt gevonden kun je groter inkopen om voordeliger uit te komen.  

#1. Optimum Nutrition Gold Standard Pre Workout

#1 goede pre workout voor vrouwen

Op nummer 1 staat de pre workout van het merk Optimum Nutrition. Niet verrassend dat ze een top kwaliteit pre workout hebben ontwikkeld, omdat hun eiwitpoeder al tientallen jaren de best verkochte en de best beoordeelde eiwitpoeder in de wereld is. Optimum Nutrition is een zeer gerespecteerd merk in de fitness industrie. 

Deze pre workout bevat per portie onder andere 3 gram creatine (voor extra spierkracht) 1,5 gram beta-alanine (voor extra pomp en uitstellen van spierverzuring) en 175 mg cafeïne voor meer focus en concentratie. Hieronder kun je alle ingrediënten terugvinden en ook een link naar amazon.nl als je de pre workout wilt bestellen.  

Ingrediënten

Creatine monohydraat, aminozuren( Carnosyn®( beta alanine), L-citrulline, N-acetyl L-carnitine, N-acetyl L-tyrosine), aroma's, zuurteregelaar( citroenzuur, appelzuur, wijnsteenzuur), antiklontermiddel( calciumsilicaat, siliciumdioxide), vitaminen( pyridoxine hydrochloride, nicotinamide, calcium D-pantothenaat, cyanocobalamine, thiamine HCl, cholecalciferol, pteroylmonoglutaminezuur), verdikkingsmiddel( cellulosegom, xanthaangom, carrageenan), grapefruit bioflavonoïde-complex, natuurlijke cafeïne, zoetstoffen( sucralose, acesulfaam kalium), Panax Notoginseng-wortelextractpoeder, kleuren( rode biet)

Aanwijzingen

Aanbevolen dagelijks gebruik: 1 portie. Meng 1 afgestreken maatschep (11 g) in 350 ml water. Neem 1 portie 20-40 minuten voor de training.

goede pre workout voor vrouwen bestellen #1

Deze pre workout is een bestseller. Via de link hierboven ga je direct naar de juiste pagina op amazon.nl waar je de pre workout in verschillende lekkere smaken kunt bestellen. Dit product heeft alleen op deze bestelpagina al meer dan 10.000 top reviews. 

#2. Cellucor C4 Ripped Pre Workout

#2 goede pre workout voor vrouwen

Op nummer 2 staat de pre workout van het merk Cellucor. Deze pre workout bevat geen creatine, maar richt zich naast het geven van energie op het stimuleren van vet verbranding. Zo zijn ingrediënten als L-Carnitine en Groene Koffiebonen Extract toegevoegd te helpen vetverbranding te versnellen. 

Verder bevat deze pre workout een goede dosis vitamine B en 150 mg caffeine. Cellucor staat als merk bekend om het produceren van fantastische pre workouts. Ze hebben meerdere varianten beschikbaar om elk doel tegemoet te komen. Als je dus niet geïnteresseerd bent in vetverbranding kun je ook voor de Cellucor C4 Original kiezen waar wel creatine in zit om te focussen op sneller aankomen. 

Ingrediënten

CarnoSyn® Beta-Alanine, L-Citrulline, L-Carnitine Tartraat, L-Tyrosine, Antiklontermiddelen (Calciumsilicaat en Siliciumdioxide), Vulstof (Polydextrose), Aroma's, Groene Koffie (Coffea robusta) bonenextract, Watervrije cafeïne , Zuurteregelaars (Citroenzuur en Wijnsteenzuur), Zoetstoffen (Acesulfaam K en Sucralose), Capsimax® Cayenne (Capsicum annuum) fruitextract, Panax ginsengwortelextract, Kleurstoffen (Azorubine, Ponceau 4R, Brilliant Black PN, Sunset Yellow FCF), Nicotinamide (niacine). Pyridoxal-5-fosfaat (vitamine B6), methylcobalamine (vitamine B12), foliumzuur (vitamine B9)

Aanwijzingen

Neem één dosering per dag (1 afgestreken schepje) van C4® Ripped gemengd met 175-250 ml water en 20-30 minuten vóór de training. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd, gebalanceerd dieet en van een gezonde levensstijl. Bewaar op een koele, droge plaats. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering. 

#2 goede pre workout voor vrouwen bestellen

Deze pre workout is een bestseller. Via de link hierboven ga je direct naar de juiste pagina op amazon.nl waar je de pre workout in verschillende lekkere smaken kunt bestellen. Dit product heeft alleen op deze bestelpagina al meer dan 300 top reviews. 

#3. BSN N.O.XPLODE Pre Workout

#3 goede pre workout voor vrouwen

Op nummer 3 staat de pre workout van het merk BSN. Een zeer goede pre workout met een krachtige formule. Het enige nadeel is een iets te hoge cafeïnegehalte. Per portie krijg je 200 mg cafeïne binnen en dat is voor veel sporters iets meer dan ze nodig hebben, maar als jij goed tegen cafeïne kan dan is dit misschien wel jouw favoriete pre workout. 

Deze pre workout wordt net als #1 en #2 al meer dan 10 jaar lang verkocht en dat is omdat ze succes hebben. Klanten zijn tevreden, blijven kopen en raden het anderen aan waardoor de formules niet veranderd zijn en toch succesvol blijven. Lees de ingrediënten en veiligheidsinformatie goed door. Als dit iets te heftig is, dan kun je beter voor een andere pre workout kiezen. 

Veiligheidsinformatie

Te gebruiken in een kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd dieet. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Bevat cafeïne (200 mg/portie). Niet aanbevolen voor kinderen of zwangere vrouwen.

Ingrediënten

L-Citrulline, Beta-Alanine, Zuren (L(+)-wijnsteenzuur, Citroenzuur), Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Calciumsilicaat), Aroma's, Cafeïne, L-Ascorbinezuur, Rhodiola rosea L. Wortelextract, Inuline, Zoetstoffen (Sucralose, Acesulfaam K), Choline Bitartraat, Panax notoginseng Wortel Extract, Grapefruit Bioflavanoïden Extract (Citrus paradisi, fruit), Nicotinamide, Kleur (Curcumine), Zinkoxide, Zwarte Peper Extract (Piper nigrum, fruit), Spirulina Poeder . Kan bevatten: melk, gluten, ei, soja, noten en pinda's.  

#3 pre workout voor vrouwen bestellen

Via de link hierboven ga je direct naar de juiste pagina op amazon.nl waar je de pre workout kunt bestellen. Dit product heeft alleen op deze bestelpagina al meer dan 150 top reviews.  

Dit was de top 3 van beste pre workouts voor vrouwen. De pre workouts hebben een goed doordachte samenstelling van ingrediënten, ze zijn veilig, de organisaties behoren tot de beste organisatie in de fitness industrie en ze hebben met afstand de beste reviews van klanten gekregen.

Er zijn veel verschillende pre workouts beschikbaar en elk jaar komen er weer nieuwe merken bij en vallen de slecht presterende pre workouts af. Het kan geen kwaad om verschillende pre workouts uit te testen als je erachter wilt komen of er wat beters te krijgen is. Zorg er echter wel voor dat je research doet om er zeker van te zijn dat de pre workouts veilig zijn en niet schadelijk zijn voor je gezondheid.

Als je nog te weinig kennis hebt van pre workouts en op een simpele manier uitleg wilt krijgen raad ik je aan om de video hieronder te bekijken. De video duurt nog geen 4 minuten, maar bevat alle belangrijke informatie om je een goed beeld te geven over de functie en ingrediënten van pre workouts. 

Als je de video behulpzaam vindt kun je onder de video abonneren op ons YouTube kanaal. We publiceren regelmatig fitness gerelateerde video’s om andere sporters te helpen met het bereiken van hun doelen. Veel succes met trainen en vragen zijn altijd welkom!  

 

 

Schrijver:
Badreddine Boutaybi


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd