fitness_coach_the_hungry_elite
In 3 maanden naar trots zijn op wat je in de spiegel ziet. 💪
We maken allemaal fouten als beginners waardoor resultaten behalen soms zelfs jaren kan duren. Ook ik weet hier alles van. Afvallen zonder voedingskennis werkte ontmoedigend, omdat ik m'n best deed maar er niet veel voor terug kreeg.

Spiermassa opbouwen begon best snel te lukken, maar ik bouwde net zoveel vet erbij, omdat ik me na de trainingen zat vol te proppen met onjuiste voedingsproducten. Toen ik besloot om m'n eerste keer droog te trainen duurde het me niet alleen bijna een jaar, maar ik raakte ook behoorlijk wat spiermassa kwijt door gebrek aan kennis. 

Inmiddels ben ik ruim 14 jaar verder in mijn fitness journey en heb ik het spelletje van A tot Z door. Hierdoor kan ik anderen behoorlijk wat fouten, tijd, geld en stress besparen. Het geeft me veel voldoening om anderen in een paar maanden tijd veel gelukkiger en zelfverzekerder te zien. 

voedingscoaching_met_training_support_proces
Persoonlijk geholpen worden naar succes! 🚀
Diëten met gezonde voeding die je lust...
7_418bc109-6dce-4938-962a-5810f0655786
Ik wil niet alleen dat je super fit wordt, maar dat je die fysiek ook kan behouden. Daarom werken we alleen met gezonde maaltijden en snacks die jij lekker vind.
Snel resultaten door doelgericht te trainen...
training_hulp_van_coach
We gaan doelgericht trainen en ervoor zorgen dat het leuk blijft. Hoe sneller de resultaten komen, hoe meer motivatie dit oplevert.
Leuke gesprekken op weg naar succes...
voedingscoach_bellen
Aan het eind van elke week houden we een online meeting waarbij we gaan evalueren. We bespreken wat er goed gaat en wat we beter kunnen doen. 
Altijd contact opnemen met een goed gevoel...
7_94891b5c-46c8-4466-9989-889ba5bb4e6e
Bij mij bestaat er niet iets als te veel vragen. Ik hou van mijn werk en help je graag verder. Voor vragen, motivatie en tips kun je me altijd appen. 
Met de juiste hulp gaat het snel...
Met een goede coach kan je snel naar succes gaan, makkelijker gemotiveerd blijven en op een leuke manier veel leren.
“Ik ben Badreddine super dankbaar! In m'n eentje wou het maar niet lukken, maar in de afgelopen maanden gingen we keihard vooruit.”
fitness_-_003_academy

Sebastiaan

“Hij is erg betrokken, respectvol en een coach met zeer veel kennis. Ik ben 13,8 kilo kwijtgeraakt in 3 maanden en mijn gezin is gezond mee aan het doen.”
fitness_-_004_academy

Murat

“Ik was al best fit, maar dankzij Badr leerde ik echt droogtrainen. Van 15% naar 8% gegaan. Dit voelt super goed!”
25665434

Taner

Vetpercentage 8%

“Ik ben 19,3 kilo lichter en de armpjes zijn wat groter. Ik mis die dagelijkse gesprekken. Het was een fantastische periode.”
2345673322

Maurice

Leuke samenwerking

“Ik heb ongelooflijk veel geleerd over voeding en Badreddine maakt alles super simpel. Mijn dank is groot!”
987654345

Layla

-11,8 kilo in 3 maanden

OVER COACH BADREDDINE

thehungryelitetanktopzwartfitnessgym

Badreddine is de oprichter en coach van fitness academy The Hungry Elite. Hij helpt mensen hun fitness doelen bereiken.

fitness_coach_badreddine

Hij creëert ook regelmatig content voor The Hungry Elite in de vorm van blogberichten, podcast afleveringen en YouTube video's.

badreddine_boutaybi_personal_trainer

Badreddine laat nooit iemand aan z'n zijde in de steek. Hij doet alles in z'n macht om de studenten te zien slagen met een goed gevoel.

Contacteer Badreddine