Retourneren

Retourneren / Ruilen

Soms is het bij online aankopen lastig om te zien hoe een product er in het echt uit ziet. Kleur en afwerking kunnen anders zijn dan je verwacht. Of je bent gewoon niet helemaal tevreden. Als dit het geval is, neem dan eerst contact met ons op zodat we dit voor je op kunnen lossen.

Als je bij ons hebt besteld gaan we er vanuit dat je je beslissing goed hebt overwogen, maar we begrijpen het als je van gedachten veranderd. Daarom geven wij je de mogelijkheid om je product 14 dagen na aankoop te retourneren. Hiervoor rekenen we een handling-fee van €14,95. Je ontvangt bij een succesvolle retour je aankoopbedrag terug minus deze fee. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Afhandeling

Zodra we jouw retourpakket hebben ontvangen wordt het door onze retourafdeling gecontroleerd op onderstaande voorwaarden. Als je retour wordt goedgekeurd, storten we je bedrag terug minus de handeling-fee. 

Voorwaardes

We helpen je graag met je retour, maar let wel op de volgende voorwaarden. Heb je hier vragen over, neem even contact op en we proberen je zo goed mogelijk te helpen. 

  • Het product is onbeschadigd, ongemonteerd en niet gebruikt.
  • Het product wordt in de originele verpakking retour gestuurd.
  • De verpakking is compleet, waaronder folie en gebruiksaanwijzingen. 
  • De verpakking dient netjes te worden dichtgemaakt met transparante tape. 
  • Het product moet goed beschermd zijn zodat het onderweg niet beschadigd.