Welkom bij Fitness Academy The Hungry Elite, waar passie voor fitness en een toewijding aan een gezonder leven samenkomen onder één dak. Gevestigd en momenteel nog gerund door één gedreven persoon, Badreddine, zijn wij een opkomende kracht in de wereld van fitness, met grote dromen en nog grotere ambities.

Deze reis begon met een simpel idee: om zoveel mogelijk mensen te helpen hun fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. In een wereld waarin het gemakkelijk is om jezelf te verliezen in de drukte van het dagelijks leven, streven wij ernaar om een ​​haven van motivatie, kennis en gemeenschap te bieden.

Bij The Hungry Elite geloven we dat iedereen de potentie heeft om zijn of haar beste zelf te worden. Of je nu een doorgewinterde atleet bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, een beginner die zijn eerste stappen zet op het pad van fitness, of ergens daartussenin zit, wij verwelkomen je met open armen.

Onze aanpak is eenvoudig maar effectief: we combineren wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethoden met persoonlijke begeleiding en een ondersteunende gemeenschap om je te helpen je doelen te bereiken. Of je nu kracht wilt opbouwen, vet wilt verliezen, je conditie wilt verbeteren of gewoon beter in je vel wilt zitten, wij hebben het programma en de expertise om je daar te brengen.

Maar bij The Hungry Elite gaat het niet alleen om fysieke transformaties. We geloven in het cultiveren van een mindset van groei, veerkracht en doorzettingsvermogen die je niet alleen in de sportschool, maar in alle aspecten van je leven kunt toepassen. Samen gaan we verder dan alleen het oppervlak om ware verandering te creëren, van binnen en van buiten.

Sluit je aan bij Fitness Academy The Hungry Elite en ontdek wat er mogelijk is wanneer passie en vastberadenheid samenkomen onder één dak. We zijn er klaar voor om jou te verwelkomen en samen te groeien.
the_hungry_elite_about_page
badreddine_blog_beginning
Het begin...
Badreddine Boutaybi begon fitness academy The Hungry Elite als blogger. Hij kreeg veel liefde en passie voor krachttraining, omdat het hem uit donkere tijden hielp en sterk zijn erg belangrijk voor hem is.

Hij bouwde snel kennis op, omdat hij elke dag trainde en wou deze kennis met anderen delen zodat zij ook hun leven kunnen verbeteren. Hij creëerde de website en begon wekelijks te schrijven. 
YouTube kwam erbij...
Na een paar gepubliceerde blogberichten besefte Badreddine dat hoewel schrijven hem makkelijk afgaat... hij zelf altijd moeite heeft gehad met grotere teksten lezen. Hij leerde altijd graag, maar dit ging vooral makkelijk met audio en video.

Badreddine ging ervan uit dat meerdere mensen deze obstakel hadden en besloot om van elk blogbericht een video-versie te maken en deze op YouTube en bovenaan de blogberichten te plaatsen. 
badreddine_boutaybi_youtube_start
badreddine_boutaybi_elite_online_personal_trainer_-_fitness_academy_coaching_bij_afvallen_droogtrainen_en_spieropbouw
Coaching volgde...
Badreddine begon vertrouwen bij lezers en kijkers op te bouwen, omdat zijn tips en informatie anderen resultaten opleverde. De website en YouTube kanaal begonnen duizenden bezoekers per week te krijgen.

Vooral de terugkerende lezers en kijkers begonnen Badreddine te vragen om 1 op 1 coaching. Hierdoor kwam deze dienst tot leven. Uiteindelijk is de visie van fitness academy The Hungry Elite om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een gezonder leven.