Hoe kun je snel afvallen zonder dieet schema? Elke dag gevarieerd eten terwijl je vet blijft verliezen.

afvallen zonder dieet, afvallen zonder dieet en sporten, afvallen zonder streng dieet, blijvend afvallen zonder dieet, calorieen berekenen, ik wil afvallen zonder dieet, snel afvallen, snel afvallen zonder dieet -

Hoe kun je snel afvallen zonder dieet schema? Elke dag gevarieerd eten terwijl je vet blijft verliezen.

Snel afvallen kan ook zeker zonder een dieet schema. De enige voorwaarde is dat je aan het eind van de dag niet meer calorieën hebt opgeslagen dan toegestaan is, want om af te vallen moet je in de min komen kwa calorieën. Dit kun je doen door minder calorieën binnen te krijgen of zoveel te sporten dat je ondanks niet minder te eten toch in de min eindigt omdat je met het sporten veel hebt weggebrand. 

Voor afvallen zonder dieet schema raad ik het aan om een fitness app te downloaden die alles voor je bijhoudt. Zelf gebruik ik myfitnesspal-app in de tijden dat ik geen schema’s gebruik, maar wel afgetraind wil blijven. Het is trouwens geheel gratis. Een aantal voordelen van zo’n app zijn:

  • Meeste producten kun je op barcode scannen en zo verschijnen ze meteen in de app en dan hoef je alleen nog maar de hoeveelheid in te vullen zodat de calorieën en voedingsinformatie automatisch voor je wordt ingevoerd.
  • Je kunt de status volgen en zien op hoeveel calorieën je momenteel staat en hoeveel je de rest van de dag nog mag eten.
  • Elke dag verschillend kunnen eten zolang de cijfers maar kloppen.
  • Je bouwt voedingskennis op bij het scannen en invoeren van producten. Na een tijdje weet je precies welke producten laag in calorieën zijn en weet je waar je veel van kan eten en producten waar je beter weg van kan blijven, omdat je een groot hoeveelheid van je calorieen ervoor moet inleveren.  

Hoe weet ik onder welke calorieën-getal ik moet blijven?
Je kunt in de app bepaalde gegevens en je doelstelling invoeren waaruit dan automatisch de hoeveelheid calorieën voor je worden berekend. Een andere manier is om naar een website te gaan als https://www.berekenen.nl/a-z/caloriebehoefte-berekenen en op 5 vragen antwoord te geven waaruit je caloriebehoefte volgt. Alleen is het bij deze website op basis van je huidige gewicht. Om af te vallen hoor je er dus onder te zitten. Begin met 500 calorieën minder te eten dan je caloriebehoefte aangeeft om snel de eerste stappen te zetten. Als dat goed gaat kun je nog lager gaan zitten om nog sneller af te vallen.  

De beste manier voor afvallen zonder dieet schema is dus gebruik maken van apps die het werk voor je doen en jij gevarieerd kunt blijven eten zolang je binnen de hoeveelheid calorieën blijft.

Vegetarische Ontbijt Shake


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Soortgelijke Blogberichten

Afvallen met shakes! De voor en nadelen op een rijtje
Er wordt vaak aan afvallen met shakes gedacht, omdat dit een makkelijke oplossing lijkt te zijn. Veel mensen die dit ...
Lees meer
Wat kun je onbeperkt snacken?
Om onbeperkt te snacken en toch geen overgewicht te creëren kun je het beste bij groenten kijken. Groentesoorten als ...
Lees meer
Welke snack is het minst ongezond?
Een snack is het minst ongezond als de gezonde voedingsstoffen overheersen. Zo behoren snacks met veel suiker, verzad...
Lees meer

Tags