Hoe krijg je rondere schouders?

Hoe krijg je rondere schouders, schouder oefeningen, schouders trainen, schouderspieren -

Hoe krijg je rondere schouders?

Rondere schouders krijg je door alle 3 de schouderspieren te trainen. Zodra je weet hoe de anatomie van je schouderspieren in elkaar zit kan je efficiënt gaan trainen. Je hebt namelijk de voorste, middelste en achterste schouderspier. Als je ze alle 3 even vaak traint krijg je rondere schouders.

Als je een sporter ziet met gespierde maar puntige schouders dan weet je bijna zeker dat hij of zij de schouders niet in balans traint. Er wordt dan teveel gebruik gemaakt van oefeningen die niet alle 3 de schouderspieren ontwikkelen. Dit gebeurt vaak door een gebrek aan kennis of sporten zonder een gebalanceerd fysiek als doel te hebben.  

Op de afbeelding hierboven zie je de anatomie van de schouderspieren. Nu weet je ook welke spieren je dient te trainen voor grote rondere schouders.  

Schouder oefeningen

Als je niet weet welke schouder oefeningen er allemaal zijn om je schouders optimaal te trainen dan kun je de link hieronder klikken. De link leidt naar een pagina op onze website waarin 76 krachttraining oefeningen (waarvan 14 oefeningen voor schouders) te vinden zijn inclusief demonstratie beelden.  

Link naar pagina met schouder oefeningen...

Kies de schouder oefeningen die voor gebalanceerde groei zorgen. Stel dat je achterste schouderspier te ver achterloopt, dan kun je wat extra schouder oefeningen voor de achterste schouderspier gebruiken om de achterstand recht te trekken. Als de balans oké is dan train je alle schouderspieren even vaak. Zo creëer en behoud je rondere schouders. 

Vergeet niet goed te eten

Het trainen van je schouders is de helft van het werk dat nodig is om grote ronde schouders te creëren. Voeding is de andere helft die het succes compleet zal maken. Eet genoeg en eet eiwitrijk om de spiergroei te stimuleren. 

Eiwit is de voedingsstof die je spieren doet herstellen en opbouwen. Producten waar veel eiwitten in zitten zijn onder andere vlees, vis, kip, eieren, noten, zaden, pitten, kwark, kaas en eiwitpoeder. Als je het lastig vind om genoeg te eten dan is het handig om een eiwitpoeder in huis te nemen zodat je eiwitinname dagelijks hoog kan blijven. Voor de beste eiwitpoeders met voordelige prijs kun je de op link hieronder klikken.  

Link naar de beste eiwitpoeders met voordelige prijs... 

 

 

Schrijver:
Badreddine Boutaybi  


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Soortgelijke Blogberichten

Zelf een krachttraining schema maken! In 5 stappen een trainingsschema op maat voor spiermassa.
Hoe maak je een eigen krachttraining schema? Als jij een beginner bent die zichzelf deze vraag stelt, dan ben je op d...
Lees meer
VERMIJD deze buikvet vergrotende producten voor een strakke buik!
Op deze pagina gaan we kijken naar 5 type producten die je beter kunt vermijden als je minder buikvet wilt. Er zijn h...
Lees meer
Wat is creatine? Wat doet het en zijn er bijwerkingen? (Met wetenschappelijke onderzoeksresultaten)
Als je geen ingewikkelde, maar simpele uitleg wilt krijgen van wat creatine is en wat het met je lichaam doet, dan be...
Lees meer

Tags