Hoe kan je snel afvallen met gezond en vooral lekker eten?

afvallen met gezond en vooral lekker eten, hoe kan je snel afvallen, snel afvallen -

Hoe kan je snel afvallen met gezond en vooral lekker eten?

Eiwitdieet Detox Low Carb Repen

  
Snel afvallen met gezond eten is belangrijk en het meest effectief, maar gezond eten hoeft zeker niet een gebrek aan smaak te hebben. Je kunt lekker eten, terwijl je het vet ziet verdwijnen. In dit bericht deel ik 7 manieren met je waarop je gezond eten nog lekkerder kunt maken zodat je snel kunt afvallen terwijl je van je maaltijden en snacks geniet. Hieronder zie je een foto van mij (3 jaar geleden) in het jaar dat ik alle 365 dagen onder de 7% lichaamsvet bleef zonder moeite, omdat ik gebruik maakte van de 7 strategieën die hieronder volgen. 

snel afvallen met gezond en vooral lekker eten

1 Gebruik calorieloze sauzen - Een bordje met gestoomde groente en een stuk kipfilet, biefstuk of vis is mega gezond en perfect voor snel afvallen, maar het mist toch een lekkere saus naar eigen smaak om er echt van te genieten. Vroeger waren er eigenlijk alleen maar calorierijke sauzen, terwijl er tegenwoordig erg veel 0-calorieën sauzen zijn. Je kunt ze in supermarkten als bijvoorbeeld Albert Heijn vinden, maar voor nog meer variatie kun je ook shoppen bij online supplementen winkels. Zelf gebruikte ik vaak barbeque, knoflook, sweet chili en teriyaki saus met 0-calorieen om de warme maaltijden extra smaak te geven. 

2 Drink je thee of koffie zoet met zoetjes - Voor snel afvallen is het verstandig om je koffie of thee zonder suiker te drinken, maar dat wil niet zeggen dat je koffie of thee niet zoet zal zijn. Gebruik 1 of 2 zoetjes in je warme dranken en het zal lijken of je het met suiker drinkt. Zo kun je genieten van zoete thee of koffie zonder calorieën binnen te krijgen. 

3 Gebruik kruiden op je vlees, vis, kip, eieren en groente - Veel mensen denken dat kruiden extra calorieën opleveren en bereiden hun maaltijd daarom ook zonder kruiden om snel af te vallen, maar dat is niet zo en missen ze daardoor onnodig een lekkere maaltijd. Veel zout gebruiken zorgt ervoor dat je meer vocht vasthoud, maar een beetje zout in de mix met goede kruiden maakt je eten zoveel lekkerder en helpt je goed op weg naar snel afvallen met gezond en vooral lekker eten. 

Whey Protein

 
4 Maak je eigen snacks door middel van gezonde recepten
- Als je snel wilt afvallen wil dat niet zeggen dat je geen koekjes, reepjes of hartige snacks meer kunt eten. Veel websites of Youtube videos delen gratis recepten die gezond en caloriearm zijn maar vooral ook lekker. Gebruik een vrije moment thuis om het recept te volgen en jezelf te verwennen met een lekkere snack. Ik heb tijdens het droog trainen ook vaak m’n eigen eiwitrepen, koekjes en pannenkoeken gemaakt door middel van recepten.  

5 Als je een keer iets ongezonds eet, doe het dan vóór een training - Het is geen ramp als je een keer iets ongezonds eet, maar als je geen achterstand wilt opbouwen in je journey van snel afvallen kun je dat het beste doen voor een training of een grote wandeling. Op die manier gebruik je het als energie en kun je die calorieën meteen wegwerken. 

6 Bij gebruik van frisdrank, kies voor de zero variant - Frisdrank kan soms lekker zijn bij een warme maaltijd en dat moet ook zeker kunnen. Nou wil het niet zeggen dat de zero frisdrank supergezond is, maar dankzij de 0-calorieën zul je in ieder geval geen extra calorieën binnenkrijgen. 

7 Koop een cardio apparaat voor thuis - Een cardio apparaat als een crosstrainer, loopband of spinningfiets kan wonderen doen als je snel wilt afvallen. Zo kun je zonder dat het veel tijd kost in de ochtend op een lege maag je lichaam laten wegeten van de vetreserves door wat cardio te doen of als je je schuldig voelt wegens het eten van een calorierijke snack later op de dag wat cardio doen om geen achterstand op te lopen richting je doel.

Schrijver: Badreddine BoutaybiLaat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Soortgelijke Blogberichten

Eiwitrijke brood voor droogtrainen en vetverlies!
Op deze pagina krijg je 5 eiwitrijke broden te zien die je in de supermarkt kunt kopen. Dit zijn broden die gezond zi...
Lees meer
Supermarkt boodschappen voor afvallen, vetverlies en droogtrainen!
In deze video en blogbericht hieronder krijg je te zien welke producten ideaal zijn om te halen tijdens het boodschap...
Lees meer
Waarom raak ik mijn buikvet niet kwijt? 5 Obstakels en de oplossingen!
Bij mensen die erg veel en ongezond eten is het overgewicht geen verrassing en zul je ze daarom niet snel horen vrage...
Lees meer

Tags