Hoe kun je sneller buikvet verbranden?

buikvet, buikvet verbranden, buikvet verminderen -

Hoe kun je sneller buikvet verbranden?

Hoewel de meeste mensen weten dat buikvet verbranden vooral sporten en gezond eten is, hopen we toch dat we minimaal 1 tip kunnen vinden die buikvet verminderen sneller op gang kan brengen. Soms probeer je van alles uit, maar lijkt buikvet verbranden erg lastig te gaan. Hieronder volgen 5 tips waarmee buikvet verbranden makkelijker en sneller zal gaan. Dit zijn bewezen methodes die gegarandeerd werken. De enige voorwaarden is dat bij het toepassen van de tips je er minimaal 1 week (7 dagen) op rij aan moet houden om geweldige progressie en resultaten te zien. Buikvet verbranden werkt met geen ene tip als dit maar eenmalig wordt toegepast. 

  

Tip 1 - Ochtend cardio op lege maag: Begin je dag met sporten, wandelen of fietsen voordat je gaat ontbijten. Normaal haalt je lichaam de nodige energie uit je meest recente maaltijd, maar omdat na het slapen je maag leeg is en er geen voeding is die je lichaam kan gebruiken voor energie springt het meteen door naar de reserves (vet opslag) om daar vooralsnog de nodige energie uit te kweken. Ideaal, snel en effectief buikvet verbranden! Maak er een ochtendroutine van voor fantastische en blijvende resultaten. 

Tip 2 - Focus op zweten ipv buikspieroefeningen - Veel mensen maken de fout door buikspieroefeningen te doen voor buikvet verbranden. Buikspieroefeningen zijn krachttraining oefeningen en krachttraining oefeningen zijn bedoeld om je spieren te versterken. Net zoals je de armspieren niet traint om vet te verbranden rondom dat gebied, maar om je armspieren sterker en massiever te maken. Kies daarom voor oefeningen of type trainingen waarbij je veel zult gaan zweten, want zweten is het bewijs dat er vetverbranding bezig is.  

Tip 3 - Maak contact met een enthousiaste sporter - Onze omgeving speelt altijd een grote rol in ons leven dan we ervan bewust zijn. Maak vrienden met iemand die enthousiast is over het sporten en/of gezonde voeding zodat het leuker en belangrijker wordt in je leven. Alles wat leuk wordt is makkelijker en langer vol te houden. Ook help je elkaar op weg als de motivatie bij de één wat minder is en zal het niet eens voelen als dat je bezig bent met buikvet verbranden. Het wordt je nieuwe levensstijl.  

Tip 4 - Gebruik een app om je inname te volgen - Een voedingsapp gebruiken klinkt als meer werk dan dat het daadwerkelijk is. Er zijn vele apps gratis te gebruiken en je kunt de barcode van producten scannen met je smartphone. Je hoeft vervolgens alleen de portiegrootte aan te geven en alles wordt voor je berekend. Zo kun je op de telefoon volgen hoeveel calorieën je binnenkrijgt en welke voedingsstoffen je het vaakst gebruikt. Buikvet verbranden wordt makkelijk als je controle krijgt over je eetpatroon en wijzigingen kunt toepassen waar nodig is.  

Tip 5 - Stop het gebruik van alcohol - Alcohol is één van de 4 bronnen die voor calorieën zorgt. De andere 3 zijn koolhydraten, eiwitten en vetten. Alcohol is de enige van de 4 bronnen waarbij de calorieën geen nuttige functie uitvoeren in het lichaam en dus meteen worden opgeslagen als vet rondom je middel. Ook zorgt het gebruik van alcohol voor meer trek in vettige maaltijden en snacks, wat je dus op nog grotere afstand houdt van buikvet verminderen.

Schrijver: Badreddine Boutaybi


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Soortgelijke Blogberichten

Afvallen met shakes! De voor en nadelen op een rijtje
Er wordt vaak aan afvallen met shakes gedacht, omdat dit een makkelijke oplossing lijkt te zijn. Veel mensen die dit ...
Lees meer
Wat kun je onbeperkt snacken?
Om onbeperkt te snacken en toch geen overgewicht te creëren kun je het beste bij groenten kijken. Groentesoorten als ...
Lees meer
Welke snack is het minst ongezond?
Een snack is het minst ongezond als de gezonde voedingsstoffen overheersen. Zo behoren snacks met veel suiker, verzad...
Lees meer

Tags