5 Sauzen die erg laag zijn in calorieën, bij elk dieet passen en het eten lekkerder maken!

afvallen, calorieen, dieet, sauzen -

5 Sauzen die erg laag zijn in calorieën, bij elk dieet passen en het eten lekkerder maken!

Op deze pagina krijg je 5 sauzen te zien waarmee je dieet eten lekker kan maken zonder dat de calorieën omhoog schieten. Alle sauzen in deze video zijn erg laag in calorieën en ideaal voor afvallen/droogtrainen.

Er zijn mensen die het diëten niet volhouden vanwege de smaakloze maaltijden en droge hapjes, maar waar ze zich niet van bewust zijn is dat er heel veel producten en middelen zijn die de smaak in zelfs het strengste dieet kunnen verbeteren.

Snel afvallen betekent calorieen verlagen en verbranden, maar niet een dieet volgen met smaakloos eten. Tegenwoordig is dat al helemaal niet meer nodig, omdat er veel producten, ideen en kennis beschikbaar zijn.

Hieronder kun je de 5 caloriearme sauzen via de YouTube video bekijken of lezen in de tekst eronder. 

#1. Zero Ketchup van het merk Heinz
Winkels: Albert Heijn, Jumbo en Dirk
Calorieen per 100 gram: 44 kcal
Calorieen per portie van 15 gram: 7 kcal

Normaal ketchup is al laag in calorieen in vergelijking met andere sauzen, maar deze variant bevat maar 50% van die calorieen, waardoor 1 portie helemaal niks voorsteld. En ketchup is een type saus die bij heel veel maaltijden en warme snacks past, dus altijd handig om thuis te hebben.

#2. RedHot Pepersaus van het merk Frank’s 
Winkels: Albert Heijn en Jumbo 
Calorieen per 100 gram: 29 kcal
Calorieen per portie van 15 gram: 4 kcal

De RedHot pepersaus is super laag in calorieen en een ideale saus voor degene die van pittig eten houdt. Een paar druppeltjes is al genoeg om veel smaak in het eten te krijgen en voorbeelden van producten waarbij deze saus een goede match zijn: eieren, groente en vlees, vis of kip.

#3. Light Saus van het merk XXL Nutrition
Winkels: XXL Nutrition webshop
Calorieen per 100 gram: 29 kcal
Calorieen per portie van 15 gram: 4 kcal 

XXL Nutrition heeft maar liefst 24 verschillende soorten Light Sauzen. De cijfers hierboven zijn van de knoflooksaus. De meeste sauzen bij hun hebben dit soort cijfers, terwijl de echte varianten behoorlijk hoog zijn in calorieen. Het is niet verassend dat zulke caloriearme sauzen van een organisatie afkomen als XXL Nutrition, omdat zij zich volledig focussen op fitness en bodybuilding.

#4. 0% Siroop van het merk XXL Nutrition
Winkels: XXL Nutrition webshop
Calorieen per 100 gram: 16 kcal 
Calorieen per portie van 15 gram: 2 kcal

De 0% siroop is in verschillende smaken verkrijgbaar. De cijfers hierboven zijn van de Salted Caramel smaak. Per portie kom je maar net van de nul af. Dit is een ideaal product voor bij je eiwit-pannenkoeken.

Wat calorieen betreft zeer gunstig voor afvallen, maar dat gezegd te hebben... als je geen producten wilt hebben met een combinatie van veel zoetstoffen, conserveermiddelen en verdikkingsmiddel dan kun je het beste voor de eerste 2 sauzen kiezen in dit lijstje van vijf.

#5. Zero Naturel Dressing van het merk Remia
Winkels: Albert Heijn en Jumbo 
Calorieen per 100 gram: 6 kcal
Calorieen per portie van 15 gram: 1 kcal

Deze dressing wou ik graag aan dit lijstje van sauzen toevoegen, omdat veel sporters gebruik willen maken van salades en dan is dit een prima product om je salades lekkerder te maken zonder je zorgen te maken om de calorieen.

Dit waren de 5 sauzen die je kunt gebruiken om het eten lekkerder te maken zonder dat de calorieen omhoog schieten en dit was het dus ook voor dit bericht.

Abonneer op ons YouTube kanaal via de knop hieronder en als je benieuwd bent naar de gezondste (eiwitrijke) broden voor afvallen en droogtrainen dan kun je naar dat bericht gaan via deze link: https://thehungryelite.com/blogs/afvallen/eiwitrijke-brood-voor-droogtrainen-en-vetverlies

 

Schrijver:
Badreddine Boutaybi


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Soortgelijke Blogberichten

VERMIJD deze buikvet vergrotende producten voor een strakke buik!
Op deze pagina gaan we kijken naar 5 type producten die je beter kunt vermijden als je minder buikvet wilt. Er zijn h...
Lees meer
Wat is creatine? Wat doet het en zijn er bijwerkingen? (Met wetenschappelijke onderzoeksresultaten)
Als je geen ingewikkelde, maar simpele uitleg wilt krijgen van wat creatine is en wat het met je lichaam doet, dan be...
Lees meer
Afvallen op budget! Goedkoop boodschappen doen om gezond te eten en te vermageren.
Als je wilt afvallen met gezond eten en geld wilt besparen, dan is dit een ideale artikel voor jou. Hieronder staan n...
Lees meer

Tags