Hoe krijg je grotere gespierde armen? 5 Tips

Gespierde armen, grote armen, grotere armen, hoe krijg je gespierde armen, hoe krijg je grotere armen, snel gespierde armen -

Hoe krijg je grotere gespierde armen? 5 Tips

Niet iedereen is genetisch aangelegd om met weinig moeite grotere gespierde armen te krijgen, daarom is het belangrijk voor sporters waarbij het moeilijk gaat dat ze de juiste strategieën volgen om dat ook voor elkaar te krijgen. Ik heb hieronder 5 tips voor je die je zullen helpen om snel grotere gespierde armen te krijgen. 

1. Train ze meerdere keren in de week

Grote spiergroepen als rug en benen hebben een aantal dagen nodig om goed te herstellen van een intense workout, maar dat geldt niet voor een kleine spiergroep als armen. Logisch ook, want hoe kleiner het gebied hoe sneller het lichaam klaar is met herstellen. 

Pas op dat je niet één van de personen wordt die te snel overtraining gaat roepen. De kampioenen in deze sport trainde spiergroepen die achterstand hadden ook meerdere malen in de week om een inhaalslag te maken. 

Zelf sta ik volledig achter meerdere malen per week je armen trainen, omdat dit ook voor mij alles veranderde. Als je naar mijn foto’s kijkt dan zie je dat ik smalle polsen heb en dus ben begonnen met dunne armen, maar ik kreeg ze snel groot door 3 keer in de week oefeningen toe te voegen aan de workouts. 

2. Kies oefeningen waar jouw lichaam goed op reageert 

De ene oefening kan super goed werken voor de één maar niet zozeer voor de ander, omdat de lichamen toch van elkaar verschillen. Probeer zoveel mogelijk oefeningen uit voor je armen en onthoud de oefeningen waar jou lichaam het beste op reageert. Oefeningen waarbij je de intense spanning op de juiste plek voelt en je er in de eerste set al een pomp van krijgt. Door vooral dit soort oefeningen te gebruiken boek je sneller resultaten en zul je dus sneller grotere gespierde armen krijgen. 

3. Extra seconde vasthouden op zwaarste punt

Zodra je dit uitprobeert weet je meteen dat het werkt. Eén of twee seconden de positie vasthouden op het zwaarste punt creëert dubbel zoveel spanning in je spieren en dit leidt naar betere resultaten. Het zwaarste punt is het moment in de oefening waarbij de spanning het hoogst is en je spieren aangespannen zijn. 

Stel dat je de ez-bar bicep curl doet, dan houdt jezelf stil en in positie op het moment dat de stang ter hoogte is van je bovenste buikspieren. Dit is een strategie die in bodybuilding standaard wordt gebruikt om extra spiermassa op te wekken. 

4. Eet als iemand die serieus wil groeien

Het maakt niet uit welke spiergroep je wilt ontwikkelen, alle spiergroepen falen te groeien als er niet correct wordt gegeten. Eet voldoende en eet de juiste voeding om serieus te groeien. Het beste wat je kunt doen na je intense arm workout is dan ook een eiwitrijke maaltijd met gezonde koolhydraten en vetten naar binnen werken. Met krachttraining creëer je de mogelijk om spiergroei te wekken, maar voeding is wat daadwerkelijk je spieren laat groeien. 

5. Draag t-shirts met strakkere mouwen 

Dit lijkt een rare tip, maar het werkt! Een t-shirt met strakkere mouwen is niet om anderen te laten zien dat je grotere gespierde armen hebt, maar voor je eigen mentale machine. Een losse t-shirt kan je het gevoel geven dat je hard werkt, maar de resultaten niet te zien zijn waardoor je motivatie omlaag kan gaan en dus ook de actie die je onderneemt. 

Een strakke mouwen shirt geeft je de bevestiging dat het de goede kant op gaat, waardoor je motivatie en geloof sterker wordt en dus ook je inzet en resultaten beter zullen worden. Dit is het creëren van een positieve opwaartse cyclus. 

 

 

Schrijver:
Badreddine Boutaybi  


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Soortgelijke Blogberichten

Gezond eten maar toch niet afvallen? Dit is het probleem…
Hoe kan het dat sommige mensen wekenlang alleen maar gezonde voeding eten en toch niet afvallen? Dit komt erg vaak vo...
Lees meer
Hoe kan je armspieren trainen om grote gespierde armen te krijgen? 5 tips!
Als je je armen groot en gespierd wilt krijgen dan is dit de ideale pagina voor jou! Hieronder gaan we langs 5 tips d...
Lees meer
Hoe kan je snel afvallen naast minder eten en meer bewegen?
Ben je van plan om te starten met afvallen of ben je al bezig en wil je weten hoe je nog sneller kunt afvallen? Zo ja...
Lees meer

Tags