Welke bodybuilding vrouwen trainen op natuurlijke wijze?

bodybuilders vrouwen, Bodybuilding vrouwen -

Welke bodybuilding vrouwen trainen op natuurlijke wijze?

Rondom de wereld van bodybuilding vrouwen is er veel misconceptie. Er zijn vele die denken dat wanneer je als vrouw aan bodybuilding doet er mannelijk zult gaan uitzien, maar dat is absoluut niet waar.

Vrouwelijke bodybuilders die er mannelijk beginnen uit te zien of veranderen in hun stem zijn vrouwen die steroïden gebruiken. Bij mannen is het verschil minder goed te zien, omdat steroïden mannelijke hormonen zijn. Als het vrouwelijke hormonen waren dan was het bij vrouwen niet goed te zien en bij mannen juist wel.   

Natural trainen voor mooiste resultaat 

Als je als vrouw aan bodybuilding wilt deelnemen met behoud van je vrouwelijkheid dan is dat een garantie als je op natuurlijke wijze blijft trainen.

Om je wat inspiratie te geven staan hieronder 3 namen van vrouwelijke bodybuilders die op natuurlijke wijze hun spiermassa hebben opgebouwd. Je kunt foto's en video's bekijken door hun naam op social media of YouTube op te zoeken. 

  • Dana Linn Bailey 
  • Julia Vins 
  • Cass Martin 

Dit zijn 3 vrouwelijke bodybuilders waar veel dames inspiratie uit halen, maar zo zijn er nog veel meer. Dankzij de vrouwen die hun bodybuilding foto’s delen op social media wordt bodybuilding bij vrouwen steeds populairder.

Vroeger waren de bodybuilding vrouwen alleen op tv te zien tijdens de competitie shows en dat waren voornamelijk de vrouwen die mannelijke hormonen gebruikte waardoor iedereen een verkeerd beeld kreeg. Bodybuilding is net zo vrouwelijk als dat het mannelijk is.

Als vrouwen flinke spiermassa willen opbouwen, maar er ook vrouwelijk willen blijven uitzien en voelen is het een kwestie van geen mannelijke hormonen gebruiken. Vrouwen die natuurlijk trainen zien er fantastisch uit en ervaren geen problemen of bijwerkingen. 

Schrijver:
Badreddine Boutaybi


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Soortgelijke Blogberichten

5 Grote nadelen voor roken tijdens spiermassa opbouwen
Met nadelen in de titel klinkt het als een negatief bericht, maar dit is het tegenovergestelde. Met deze feiten hoop ...
Lees meer
Schouder trainen voor spiermassa! Een ideale workout routine voor zowel beginners als gevorderden
Grote ronde gespierde schouders zien er indrukwekkend uit en maken je op vele vlakken sterker. De schouders worden ge...
Lees meer
6 Super makkelijke eiwitrijke maaltijden voor spieropbouwende sporters die niet willen koken!
Als spiermassa opbouwen je doel is dan moet je daar vol voor gaan en geen excuses zoeken. Regelmatig trainen in de sp...
Lees meer

Tags