Hulp bij afvallen en spieropbouw | Voedingscoach Badreddine

Hallo en welkom bij de fitness academy The Hungry Elite! Mijn naam is Badreddine en ik ben hier om jou te helpen met afvallen of spiermassa opbouwen, maar beide tegelijk is ook zeker een optie. 

Jouw doel is mijn focus. Je kunt het denkwerk in z’n totaliteit aan mij overlaten. Zodra ik weet wat jij graag wilt bereiken is het mijn verantwoordelijkheid om de beste strategieën, stappen en hulpmiddelen bij elkaar te brengen om ons succes te garanderen. 

Ik houd van positiviteit en anderen steunen op weg naar een gelukkiger leven. Je kunt er dus vanuit gaan dat ik altijd klaar sta om je te motiveren en dat je naast het gedeelte voeding ook bij me terecht kunt om over het leven te praten.

Naast voedingscoach ben ik ook de oprichter van de fitness academy en een gepassioneerde fitness atleet. Ik train al 17 jaar in de sportschool en heb me altijd verdiept in voeding, training en mindset. Met deze kennis en ervaring help ik je graag aan succes.  

Diensten:  

Meeting Voedingscoach

#1. Eenmalige Meeting
Prijs: €50
Tijdsduur: circa 1 uur
Winst: kennis en persoonlijk advies
Locatie: online of in Maasmechelen
Datum: op afspraak 

Tijdens dit gesprek kun je me alles vragen. Ik hoor graag van jou wat je het liefst wilt bereiken en geef je advies over hoe je dat kunt doen. Hoe meer je mij vertelt over je eetpatroon en dagelijkse routines hoe duidelijker het voor mij wordt wat hetgeen is dat jou tegenhoudt en welke voeding en strategie je hoort te gebruiken om succes te hebben. 

Meld je aan onderaan deze pagina ⬇️

Voedingsplan bij afvallen en spieropbouw 

#2. Doe-Het-Zelf Plan
Prijs: €150
Tijdsduur: circa 1 uur
Winst: kennis, persoonlijk advies en voedingsplan
Locatie: online of in Maasmechelen
Datum: op afspraak 

Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid over jouw doel. We bespreken je huidige situatie en het einddoel. We gaan een gezonde voedingslijst langs, zodat ik erachter kom wat je wel en niet lust van de gezonde producten. Ook bespreken we hoe vaak zondigen een optie is en hoe lang het zal duren voordat je jouw doel bereikt.

Na het gesprek ga ik met de informatie die je me hebt gegeven aan de slag op de perfecte voedingsplan te creëren waarmee je zelfstandig je doel zult bereiken. Deze voedingsplan ontvang je binnen 5 dagen. Daarmee zul je precies weten wat je hoort te eten en welke producten je als vervanging kunt gebruiken om binnen de afgesproken tijd je doel te bereiken.  

Meld je aan onderaan deze pagina ⬇️

1 op 1 Coaching bij afvallen en spieropbouw