Vet verliezen in 90 dagen met behoud van spieren.

Ben je klaar om vet te verliezen met behoud van spiermassa en wil je iemand aan je zijde die succes als enige optie heeft? Zoja, dan zijn wij voor elkaar bestemd. Ik ga je helpen om in 3 maanden tijd naar een veel lager vetpercentage te zakken zonder ook maar 1 grammetje spier te verliezen.

Badreddine Boutaybi Droogtrainen

Ik ben ruim 12 jaar actief in de fitnesswereld en heb erg veel kennis mogen opbouwen. Van al mijn specialiteiten is droogtrainen hetgeen waar de mensen om me heen elke keer weer compleet versteld van staan. Ik ken het spelletje door en door waardoor ik in 3 maanden tijd niet alleen mezelf volledig kan transformeren, maar ook elke persoon die besluit om met mij samen te werken.

Ik doe niet aan onzin en behandel jou niet zakelijk, maar als mijn partner die ik erg graag zie slagen. Ik toon oprechte betrokkenheid, wordt nooit moe van vragen beantwoorden en haal super veel voldoening uit de resultaten die we samen behalen. Jouw succes en mijn reputatie staan bovenaan mijn lijstje, dus de kantjes ervan aflopen bestaat niet in mijn wereld. 

Fantastische Partnerschap

Positiviteit, liefde en respect. Ik ben geen coach die je alleen de schema’s overhandigd en 0% rekening houdt met je priveleven. Voor mij is het belangrijk dat je niet alleen lichamelijk fit wordt maar ook dagelijks super goed in je vel zit. Je kan met mij over alles praten, dus zie mij niet als coach maar vooral als een goede vriend.

Bij mij is het werken volgens een makkelijk te volgen stappenplan waarbij ik voordat we starten al de cijfers en resultaten kan bekendmaken die we gaan behalen. Hieronder lees je in het kort hoe de 90-dagen challenge in elkaar zit:

1. Intake gesprek 
2. Aanpak en doel vastleggen
3. Schema’s ontvangen en bespreken
(Alle dagen 24/7 Whatsapp support) 
4. Evaluatiegesprekken videobellen
5. Succes en afronding 

1. Intake Gesprek

Dit is een kosteloos gesprek waar je aan niets verbonden bent. We houden dit gesprek om erachter te komen of we de juiste match voor elkaar zijn. Kunnen wij elkaars verwachtingen waarmaken en zien we het allebei zitten? Zoja, dan kunnen we door naar stap 2.

2. Aanpak en doel vastleggen

We gaan ons doel definitief vastleggen en het plan bespreken dat ons in 90 dagen daar naar toe gaat brengen. Ons plan moet niet alleen effectief en simpel te volgen zijn, maar ook prima passen bij jouw voorkeuren en privéleven. In dit gesprek gaan we ook kijken naar welke voeding jij lust en niet lust, hoe vaak je per week kunt trainen en welke type trainingen het beste bij je passen.

3. Schema’s ontvangen en bespreken

Je krijgt van mij op maat gemaakte voeding en trainingsschema’s. De cijfertjes zijn precies gecalculeerd om ons doel te bereiken, maar ook belangrijk… je eet alleen voeding die je lust en traint op de dagen dat het goed uitkomt. We gaan de schema’s samen langs en bespreken welke alternatieven er zijn op de dagen dat afwisseling gewenst is. 

4. Wekelijkse evaluatiegesprek via videobellen

We plannen 1 keer per week een moment in om even met elkaar te bellen via whatsapp. In dit gesprek gaan we het hebben over jouw week. Ik hoor graag van je hoe het met jou gaat, of je ergens tegenaan bent gelopen en welke stappen er zijn gemaakt. Op basis van looks, gewicht en welzijn zien we of we goed op schema lopen of dat we ergens een wijziging moeten aanbrengen.

5. Succes behalen en eindgesprek 

Op dag 90 hebben we ons doel bereikt en kunnen we dit vieren. We gaan in ons eindgesprek het niet alleen hebben over de afgelopen 3 maanden, maar ook hoe je verder kunt gaan met een gezonde levensstijl aanhouden zonder een terugval te krijgen. Ook blijven we vrienden en kun je me na dit traject altijd blijven appen voor al je vragen.

Wat als het doel niet is bereikt? 

Hoewel de kans erg klein is en het tot nu toe niet is voorgekomen, kan het gebeuren dat er om bepaalde redenen vertraging is en het doel niet op tijd wordt bereikt. Er kan namelijk veel gebeuren in iemands leven. Bij ziekte of verlies van een dierbare is het begrijpelijk dat iemand een pauze neemt. Als dat het geval is, dan beloof ik altijd om zonder extra kosten door te gaan met coaching tot we er wel komen. Ik laat nooit iemand ontvreden achter.

Totaal prijs is €497