Over Ons

Wie of wat is The Hungry Elite?
The Hungry Elite is een fitness academy die sporters helpt aan de juiste informatie en ondersteuning biedt bij afvallen, droogtrainen en spieropbouw. Dit gebeurt via blogberichten, video’s, een podcast en 1 op 1 coaching. 

Waar staat de naam The Hungry Elite voor?
De groep van sterk gedreven personen. Het staat symbolisch voor de mensen die bereid zijn om hun maximale potentie te benutten. Mensen die hun best willen doen om zichzelf en anderen een waardig bestaan te laten ervaren.

Wanneer en door wie is The Hungry Elite opgericht?
The Hungry Elite is in de zomer van het jaar 2021 opgericht door Badreddine Boutaybi. Badreddine heeft veel passie en liefde voor fitness. Het heeft hem uit moeilijke periodes in zijn leven geholpen en hij hoopt dat anderen ook met fitness in een beter leven belanden.  

Hoe ziet de toekomst van The Hungry Elite eruit?
De toekomst is een voorspelling, maar The Hungry Elite wil in Nederland en Vlaanderen HET platform worden voor mensen die meer willen leren over fitness. Naast behulpzame content is er ook de mogelijkheid om persoonlijk geholpen te worden en er zal in de toekomst 1 sportschool worden geopend. Deze sportschool is er voor de community en voor personal training.