Over Ons

Wie is The Hungry Elite?

The Hungry Elite is een organisatie die je kunt zien als een Fitness Academy. Hoewel er ook producten worden aangeboden, ligt de meeste focus op het begeleiden van mensen naar een fit lichaam en sterke mindset. Met top coaches, informatieve blogberichten en fitness programma’s worden duizenden mensen geholpen aan de transformatie van hun leven. 

Wanneer en hoe is The Hungry Elite opgericht?

The Hungry Elite is opgericht in 2020 door Badreddine Boutaybi. Zijn hart en passie is volledig toegewijd aan fitness en het leven met een ijzersterke mindset. Hoewel hij al jaren persoonlijke successen heeft behaald, kwam de meeste voldoening uit het helpen van anderen bij het creëren van een beter fysiek en levensstijl. Na die realisatie werd The Hungry Elite opgericht, met als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een fit lichaam en ijzersterke mindset. 

Waar staat de naam The Hungry Elite voor?

De elite staat voor een groep die zich op het hoogste level bevindt. Met hungry wordt gedrevenheid bedoeld. Hongerig zijn naar progressie en het behalen van succes. Hongerig/gedreven zijn is één van de belangrijkste eigenschappen op weg naar elk type succes. De wolf in het design staat symbolisch voor het bereid zijn om alles te geven om je doelstelling te behalen. 

Wat zijn de toekomstplannen van The Hungry Elite?

The Hungry Elite zal uitgroeien tot een enorme community waarbij de energie fantastisch is en steeds meer mensen zich bij zullen aansluiten. Een community dat zich focust om ieder individu zich de beste versie van hem of haarzelf te laten worden. Met optimisme, kracht en liefde helpen we elkaar om constante progressie te boeken in het leven. Ook zal er een gym gebouwd worden waar iedereen elkaar kan ontmoeten, iedereen in een fantastische sfeer kan trainen en iedereen de best mogelijke begeleiding zal krijgen om snel resultaten te boeken.