Wat mag je snacken bij keto? Bekijk 7 koolhydraatarme snacks

keto snacks, koolhydraatarm, koolhydraatarme snacks, wat mag je snacken bij keto -

Wat mag je snacken bij keto? Bekijk 7 koolhydraatarme snacks

De gezonde koolhydraatarme snacks hieronder helpen je met afvallen, ze houden je langer vol en het zijn snacks die je kant en klaar in de supermarkt kunt vinden. Ondanks een drukke dagelijks leven is koolhydraatarm eten en afvallen dus prima te doen, want de opties zijn er. 

#1. Olijven 

Perfecte snack voor als je koolhydraatarm wil eten. Met nog geen halve gram koolhydraten per 100 gram kun je dit zien als een 0% product. Met 136 calorieën per 100 gram is dit één van de koolhydraatarme snacks die prima past bij afvallen.

#2. Kaasblokjes 

Met kaasblokjes ga je ook richting de 0% koolhydraten. Wel is het bij kaas opletten op vetten. Indien je de calorieën en vetten ook laag wilt houden kun je beter voor de magere kazen kiezen. Als het om koolhydraatarme snacks gaat dan zul je bij de kaas en zuivelafdeling meerdere top snacks vinden.

#3. Amandelen 

Amandelen zijn laag in koolhydraten. Eigenlijk de meeste noten met uitzondering op cashewnoten. Noten zijn wel hoog in calorieën wegens hoge vetgehaltes. Ideaal voor als je een keto dieet volgt, maar als je de calorieën erg laag wilt houden is dit niet de beste keuze. 

#4. Vlees snacks 

Bij vlees snacks is het dezelfde scenario als bij kaas. De koolhydraten zijn extreem laag, maar als je op vet wilt letten dien je de juiste soort te kiezen. Beef jerky is laag in vet, maar salami weer hoog. Je kunt zelf kiezen welke vlees snack het beste bij jouw plan past.

#5. Snoepgroenten 

Een koolhydraatarme snack en erg laag in calorieën. Met groente kun je niet fout gaan. Ook zijn er verschillende soorten snoepgroenten, dus vast wel iets dat jij graag lust. 

#6. Gekookt eitje 

Een gekookt eitje bevat maar 1.5 gram koolhydraten. Ook verkopen supermarkten tegenwoordig gekookte eitjes en hoef je zelf dus niets aan voorbereiding te doen. Ideale snack!

#7. Ingeblikte vis 

Een gezonde snack waarbij de koolhydraten naar 0% kunnen worden gebracht. Er zijn verschillende soorten vis met verschillende soorten smaken verkrijgbaar.

Dit waren 7 koolhydraatarme snacks, maar zo zijn er nog veel meer goede opties te vinden in de supermarkt. Als je ook graag wat voorbeelden wilt zien van koolhydraatarme maaltijden, dan kun je op de link hieronder klikken. 
https://thehungryelite.com/blogs/afvallen/heb-je-voorbeelden-van-koolhydraatarme-gerechten

Schrijver:
Badreddine Boutaybi  


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Soortgelijke Blogberichten

Trek in zoetigheid verminderen met deze 6 tips! Maak afvallen makkelijk met simpele tricks.
De behoefte aan zoetigheid veranderd voor veel mensen in een probleem. Ze hebben veel moeite met zelfbeheersing en in...
Lees meer
Populaire fastfood maaltijden met meer dan 1000 calorieën!
Dat populaire fastfood maaltijden bijna altijd ongezond zijn is een bekend verhaal, maar veel van deze bevatten ook n...
Lees meer
5 Onverwachte obstakels die het afvallen kunnen belemmeren
We weten allemaal dat ongezond eten en onvoldoende bewegen het afvallen kan belemmeren, maar in veel gevallen zijn er...
Lees meer

Tags